V Kopru 12. septembra 2020 Športne igre zaposlenih OKS-ZŠZ

Post date: Aug 30, 2020 8:47:35 PM

Regijska pisarna Koper, pod okriljem Olimpijskega komiteja Slovenije - Združenja športnih zvez, organizira Športne igre zaposlenih, ki bodo v soboto, 12. septembra 2020, ob 8.30 uri, na ŠRC Bonifika v Kopru.

Zdrav duh v zdravem telesu in krepitev medsebojnih vezi so ključ do zadovoljnih in motiviranih zaposlenih, športna tekmovanja pa tudi odlična priložnost za mreženje z zaposlenimi iz ostalih podjetij v okolju.

Udeležba na igrah je brezplačna, udeleženci pa prejmejo spominsko majico, topel obrok, diplomo za udeležbo, najboljši pa tudi medalje in pokale.

Rekreativna tekmovanja bodo organizirana v naslednjih športih:

    • Mali nogomet, 5+1 igralcev (ekipa max 10 igralcev), turnirski sistem, igra: 2 x 10 min z 2 min odmorom; vsaka ekipa igra min 3 in max 6 tekem.

    • Košarka 3 x 3, 3 igralci (ekipa max 5 igralcev), turnirski sistem, igra: do 15 točk oz. 12 min + zlati koš v primeru neodločenega izida; vsaka ekipa igra min 3 in max 6 tekem.

    • Odbojka, 6 igralcev (ekipa max 10 igralcev), turnirski sistem, igra na 2 dobljena niza (21 točk); vsaka ekipa igra min 3 in max 6 tekem.

    • Tenis, posamezno; kategoriji: moški, ženske; sistem na izpadanje, igra: dobljenih setov.

    • Tek, štafeta; 10 krogov, krog = okoli 400m; (ekipa max 10 in min 8 članov), tekmovanje na čas.

Dogodek je izrazito rekreativne in družabne narave. Za sodelovanje je potrebna predhodna prijava preko spodnjega obrazca, podrobnejše informacije pa najdete v priloženem razpisu in na http://igrezaposlenih.olympic.si. Zmagovalci iger v Kopru bodo povabljeni še na sklepno državno tekmovanje, ki bo 23. septembra 2020, v Novem mestu.

Tekmovanja bodo izvedena v skladu navodili NIJZ in dodatnimi ukrepi za zagotavljanje varnosti pred okužbo.

Prijave na igre so možne najpozneje do 3. septembra.