OLIMPIJSKA NORMA VAS LAHKO POPELJE V RIO

Post date: Mar 29, 2016 12:36:10 PM

Olimpijske igre so ekskluzivne. Na njih lahko sodelujejo le najboljši in tudi kot navijač si jih ne more privoščiti vsak. Kljub temu pa si Mednarodni olimpijski komite in vsi nacionalni olimpijski komiteji povsem svetu prizadevajo, da bi olimpijsko gibanje doseglo vsakega od nas. S projektom Moja olimpijska norma lahko doživiš svojo olimpijsko izkušnjo, srečni nagrajenec pa bo celo odpotoval v olimpijski Rio.

Olimpijski komiteSlovenije-Združenje športnih zvez v sodelovanju z glavnim partnerjem projekta, Banko SKB, in ob podpori Coca-Cole pripravlja project Moja olimpijska norma. V njej boš lahko skupaj z ekipo športnih strokovnjakov, ki sodelujejo z olimpijsko reprezentanco Slovenije, spisal svojo olimpijsko zgodbo.

V apriluti je navoljo 5 dogodkov po Sloveniji. Izberi si termin in lokacijo dogodka, ki ti najbolj ustreza, in kjer bomo s Cooperjevim tekaškim testom izmerili tvojo telesno pripravljenost ter določili tvojo olimpijsko normo.Le-ta predstavlja določeno izboljšanje telesne pripravljenosti,ki jo bomo preverjali na finalnem dogodku 18. junija. Število sodelujočih je omejeno, zato se prijavi čimprej.

Moja olimpijska norma je namenjena vsem: mladim in starim, tistim brez kondicije in tistim, že skoraj vrhunsko pripravljenim, tistim, ki tečejo vsak dan in tistim, ki sploh še nikoli niso, tistim, ki so navdušeni rekreativni tenisači, jogisti, nogometaši, tisti, ki se rekreirajo z aerobiko ali pa se sploh ne, da nadenejo športne copate, testirajo svojo telesno pripravljenost, prestavijo svoje standard na višjo raven, se rekreirajo in trenirajo, izboljšajo kvaliteto svojega življenja in ujamejo svojo olimpijsko normo.

Doseganje Moje olimpijske norme ti bo uspelo ob podpori ekipe vrhunskih športnih strokovnjakov, ki so sestavljajo: trener Roman Kejžar, zdravnica športne medicine Petra Zupet, specialistna športne prehrane Nada Kozjek, fizioterapevt Nace Gartner in športni psiholog AlešVičič. Njihovi nasveti in izkušnje so nepogrešljive pri doseganju olimpijskih rezutatov marsikaterega slovenskega vrhunske športnika, ki je na olimpijskih igrah že dosegel svoje sanje. Naj se letos uresničijo tudi tebi, predvsem pa si dokaži, da je življenje s športom veliko bolj kvalitetno in pestro.Več informacij o projektu, dogodkih in vseh ostalih zanimivostih je na voljo na www.mojanorma.si.

Prijavi se in bodi del olimpijskemisije Rio 2016!

Dokaži si, da zmoreš!