TRIATLON ZA POKAL ISTRE 2012

Post date: Apr 21, 2013 3:58:51 PM

Ljubiteljem morja in športa želimo ponuditi še en dogodek, ki bo združeval in družabno popestril že tako zabaven dan. Plavanje v morju ob glavnem pomolu koprske plaže, kolesarjenje po cestah mestnega središča z dodatnim odsekom proti Ankaranu in tek po semedelski promenadi ob morju je vabljiva trasa, ki bo navdušila prav vsakega udeleženca.

Pester tekmovalni in spremljevalni program bo vključeval različne dejavnosti in vsebine, kot so: promocija zdravega življenjskega sloga, olimpijske igre za najmlajše, dobrodelna podpora vseslovenskega športno-humanitarnega projekta NEVER GIVE UP, pokušina tradicionalnih specialitet slovenske Istre, večerni koncert v živo in še marsikaj. Za varnost tekmovalcev in vseh ostalih udeležencev prireditve bo, kot vedno, poskrbela številna EKIPA PROSTOVOLJCEV ŠD 3ŠPORT.

Letos smo poskrbeli, da bo izhod iz vode še dostopnejši, saj bo tokrat izveden kar iz koprske plaže. Podelitev bo organizirana tako kot je bila v letu 2010 - tik ob morju z Istrskimi nagradami, kjer boste tekmovalci zagotovo začutili domačnost tekme.

Sprejmite izziv in se nam pridružite tudi vi!

Vabljeni.