V vročih dneh je čas za morje

Post date: Jul 02, 2013 3:37:32 PM

V vročih poletnih dneh si marsikdo zaželi skok v osvežujoče morje na slovenski Obali, ki bo od 16. do 18. julija 2013 gostila prav posebno druženje pod naslovom Uživajmo ob morju, bogat program aktivnosti pa se bo odvijal na plažah v Kopru, Žusterni in v okviru ŠRC Sv. Katarina v Ankaranu.

Prireditev Uživajmo ob morju že sedmo leto zapored pripravljamo v Športni zvezi Koper in sicer v sodelovanju s številnimi športnimi društvi in klubi v okviru Mestne občine Koper. Bogat program aktivnosti, ki se bodo odvijale v času brezplačne prireditve, bodo sicer vodili oz. usklajevali v Plavalnem klubu Koper (izvajalec projekta), za sofinanciranje projekta pa sta se tudi letos odločili Fundacija za šport in Mestna občina Koper. Poleg Plavalnega kluba Koper bodo v prireditvi sodelovali še Kajak kanu Žusterna, Adria in Orka, Fit Mania Koper, Lokostrelski klub Ankaran, Jadralni klub Finn in Športno društvo Sv. Katarina Ankaran.

16. 7. 2013 od 16,00 do 20,00 ure – ŠRC Sv. Katarina (odbojka na mivki, kajak kanu)

17.7.2013 od 16,00 do 20,00 ure – Kopališče Koper

18.7.2013 od 16,00 do 20,00 ure – Kopališče Žusterna

»Namen dogodka je predvsem ljudem prikazati številne vodne športne aktivnosti, ki se vsakodnevno izvajajo na slovenski Obali. Istočasno želimo tako pripomoči k dvigu zavesti za zdrav življenjski slog splošne populacije v Mestni občini Koper in širše. Telesna aktivnost je dejavnik, ki pripomore k vzdrževanju telesne kondicije in telesne teže, prav tako pa pripomore tudi k sproščanju po napornih in stresnih življenjskih situacijah.

Udeleženci prireditve se bodo tako imeli pod budnim očesom usposobljenih trenerjev in vaditeljev možnost preizkusiti tudi v kajaku na mirnih vodah, plavanju, surfanju, aerobiki, lokostrelstvu in odbojki na mivki.

Za vse dodatne informacije o prireditvi smo Vam z veseljem na voljo.

Sonja Poljšak

Mobilni telefon: 041/664663

E-pošte: sport.koper@siol.net