Vabljeni v Žusterno na spoznavanje vodnih športov in brezplačne aktivnosti

Z novo plažo med Koprom in Žusterno se hitro povečuje tudi zanimanje za vodne športe v centru vodnih športov v Žusterni. Športna zveza Koper vabi na tradicionalni dogodek Uživajmo ob morju, s predstavitvijo bogatega programa vodnih športov in aktivnosti, ki jih izvajajo koprska športna društva.

V ponedeljek, 23. avgusta, in torek, 24. avgusta, med 17. in 20. uro, bodo v centru vodnih športov v Žusterni na voljo brezplačne vodne aktivnosti. Poleg možnosti brezplačnega preizkusa nekaterih plovil, društva pripravljajo tudi pester animacijski program. Zabaven triatlon, tekmo v streljanju vodnih balonov z lokom, praktično predstavitev potapljanja v bazenu, zabavno dirka s SUPi in drugo animacijo.

Namen projekta Uživajmo ob morju je popularizacija vodnih športov in aktivnosti zainteresirani javnosti, s ciljem, da bi se udeleževali tudi rednih programov športnih društev. Slovensko morje namreč ponuja odlične možnosti za vodne aktivnosti, društva pa s strokovnim znanjem in kakovostno opremo odlične pogoje za rekreacijo.

Izvedbo dogodka omogočajo Fundacija za šport, Mestna občina Koper in Luka Koper. Za obisk dogodka je potrebno izpolnjevanje pogojev PCT.

Vabljeni, da se pridružite.